Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Επετειακή εκδήλωση Παγγορτυνιακής Ένωσης

Eπετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής και δράσης της Παγγορτυνιακής Ένωσης.

 

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Παγγορτυνιακής Ένωσης προσκαλούν όλους τους συμπατριώτες την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:30 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13) σε επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής και δράσης της Ένωσης (1975-2015).


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί επετειακό βίντεο –αφιέρωμα για την Ένωση (σκηνοθεσίας Σωτήρη Λαμπρόπουλου), ενώ θα γίνουν βραβεύσεις των διατελεσάντων Προέδρων της Ένωσης: (+)Γωργίου Μαλλούχου, (+)Κωνσταντίνου Μπράμου, Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Κωνσταντίνου Καλύβα, Χρήστου Δημητρόπουλου, Κωνσταντίνας Καραχάλιου και Ηλία Γιαννικόπουλου.


Νωρίτερα την ίδια ημέρα (10:15π.μ.) θα πραγματοποιηθεί και το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τον ελευθερωτή του Γένους μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον Ι.Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, καθώς και επιμνημόσυνη δέηση στον παρακείμενο ανδριάντα του Ήρωα στην οδό Σταδίου, μπροστά από την Παλαιά Βουλή.


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.