Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Άρωμα" εκλογών στην πίτα της "Νέας Τρίπολης" (photos)

Κατάμεστη η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου " Δημήτρης Μητρόπουλος" για την πίτα της Νέας Τρίπολης.

Δεν...έλειψε κανείς από την καθιερωμένη εκδήλωση της παράταξης του πρώην Δημάρχου, Γιάννη Σμυρνιώτη.

Στο Πνευματικό Κέντρο βρέθηκαν οι: Ανδρέας Λυκουρέντζος, Κώστας Βλάσης, Εύη Τατούλη, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως οι κύριοι Γιαννακούρας, Ρουμελιώτης, ο δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Νίκας αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων και επαγγελματικών φορέων, όπως ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, οι κύριοι Μπουντρούκας και Τρουπής , όπως και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, κ. Αγγελάκος.

Μετά την τελετή της κοπής, μίλησαν η κ. Τατούλη, ο κ. Νίκας, ο κ. Λυκουρέντζος και ο κ. Βλάσης. Όλοι έπλεξαν το εγκώμιο του κ. Σμυρνιώτη, έκαναν αναφορά στο έργο του αλλά και εν γένει τη σημασία του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Σμυρνιώτης, κατά την ομιλία του, η οποία δόθηκε τη στιγμή που ως φόντο υπήρχε προβολή διαφανειών όπου γινόταν σύγκριση του δικού του έργου σε σχέση με την τωρινή δημοτική αρχή, προχώρησε σε κριτική απέναντι στις πρακτικές του κ. Παυλή, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο θέμα της ΚΕΔΗΤ.

Σε κάθε περίπτωση, οι χαρακτηρισμοί του κ. Σμυρνιώτη για τα έργα και τις ημέρες του κ. Παυλή, ήταν ενδεικτικοί του κλίματος που υπάρχει και στο δημοτικό συμβούλιο.

Συνοπτικά, για τον κ. Σμυρνιώτη, ο κ. Παυλής αποτελεί "πρωτόγνωρο φαινόμενο αυτοδιοικητικού, ο οποίος δείχνει παντελή ανικανότητα, ασυνέπεια και επιμένει να εξαπατά συνεχώς την κοινή γνώμη".

Τέλος, ο κ. Σμυρνιώτης δεν παρέλειψε να αναφέρει, μετά και τους υπόλοιπους ομιλητές, τι έκανε ο ίδιος ως Δήμαρχος.

Εκλογές "μύρισαν"...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.