Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Αποκριάτικος χορός τoυ "Ορφέα Τρίπολης"

Η χορωδία ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του συλλόγου, το ερχόμενο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21.00, στο κέντρο διασκέδασης Country Inn.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Ο αποκριάτικος χορός μας αποτελεί, επί σειρά ετών, πόλο έλξης για επικοινωνία και διασκέδαση των μελών, των φίλων και των οικογενειών μας, και ο τρόπος με τον οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο τον έχει καθιερώσει ως μια από τις σημαντικές εκδηλώσεις των αποκριών στη πόλη, εφόσον περιλαμβάνει θεματικά δρώμενα, αστεϊσμούς και ξεφάντωμα.

Το καλλιτεχνικό θέμα του φετινού χορού είναι CIRCUS ORFEAS («Το τσίρκο του ΟΡΦΕΑ») και σας καλούμε να βάλετε την φαντασία σας και να ντυθείτε πολύχρωμα, ευφάνταστα, σαχλά ή και ακόμα τολμηρά και να γίνουμε όλοι μαζί πρωταγωνιστές σε αυτή την μοναδική "παράσταση"!!!

Για διάθεση προσκλήσεων, κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα εντευκτήρια μας (Φωτάκου 10) ή στα τηλέφωνα 2710224622 και 6907645842 (κ. Δ. Φωτόπουλος). Η είσοδος με πλήρες μενού είναι Τιμή́ ενηλικών: 14 ευρώ́ και τιμή́ παιδιών: 8 ευρώ́. 

Επιπλέον, στον αποκριάτικο χορό μας θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα από επιχειρήσεις της πόλης μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.