Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Οι Αρκάδες Ζωγράφου έκοψαν την πίτα τους (photos)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου από κοινού με το Παράρτημα Ζωγράφου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ».

 

Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ γέμισα ασφυκτικά με πάνω από 250 άτομα.

Την ίδια ημέρα μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.  των Αρκάδων Ζωγράφου «Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης», με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 ετών από την ίδρυσή του, βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα οι Αρκάδες πρώην Δήμαρχοι Ζωγράφου: Φωτεινή Σεκαλλαρίδου-Καμπυλαυκά (από Τρίπολη) και Γιάννης Καζάκος (από Δημητσάνα). Ο Πρόεδρος Κώστας Καλύβας αναφέρθηκε στην  μεγάλη προσφορά τους στο  Δήμο, λαμβανομένου υπόψη ότι διετέλεσαν λίαν επιτυχώς Δήμαρχοι, η μεν κ. Σακελλαρίδου για 20 έτη και ο δε κ.Καζάκος επί 16 χρόνια, πέραν του γεγονότος ότι και δύο υπήρξαν ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου.

Στην συνέχεια την πίτα έκοψαν ταυτόχρονα οι δύο Πρόεδροι των φορέων, πλαισιούμενοι από τα Διοικητικά τους Συμβούλια. Το ένα μεγάλο δώρο (νυφικό) που αντιπροσώπευε το ένα φλουρί, προσέφερε  ο οίκος Νυφικών «ΝΑΝΤΙΝΑ» της Βασιλικής Βούτου – Κουτρουμάνου από Δήμητρα Γορτυνίας, ενώ την πίττα των Αρκάδων προσέφερε το μέλος Βασίλης Ζόγκαρης, από Πέττα Γορτυνίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκη Κεραμέως και Σοφία Βούλτεψη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Δημ. Σύμβουλος και επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης Παναγ. Αγγελόπουλος, Δημ.Σύμβουλοι Ζωγράφου, ο πρώην Δήμαρχος Κοντοβαζαίνης Ηλίας Αποσκίτης,  ο Γραμματέας Επιστημονικών φορέων & πολιτευτής Νίκος Κωστόπουλος, η πολιτευτής & Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Εύη Τατούλη, η Αντιπρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ουρανία Αναγνωστοπούλου, ο Γεν.Γραμματέας της Παγγορτυνιακής Ένωσης Παναγιώτης Αγγελακόπουλος κ.α.

Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής με όμορφα τραγούδια του χθες και του σήμερα.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.