Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"To Tσίρκο του Ορφέα Τρίπολης" (photos)

Aκολουθεί Δελτίο Τύπου της χορωδίας "Ορφέας Τρίπολης"

 

Το παρελθόν Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία, στο κέντρο Country Inn, ο αποκριάτικος χορός της χορωδίας ΟΡΦΕΑΣ Τρίπολης. Το θέμα του φετινού χορού μας, ήταν το “ Το ΤΣΙΡΚΟ του ΟΡΦΕΑ” ένα ευφάνταστο τσίρκο με αστεία δρώμενα, θηριοδαμαστές, άγρια θηρία, κλόουν, ζογκλέρ και πολλούς θεατές που απόλαυσαν την βραδιά, χορεύοντας και τραγουδώντας με ιδιαίτερο κέφι σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιαίτερη καλλιτεχνική ομάδα από χορωδούς και φίλους που προετοίμασαν την διοργάνωση, καθώς και τους δωροθέτες του χορού που κάθε χρόνο μας στηρίζουν για την λαχειοφόρο αγορά μας. Καλή Σαρακοστή και χρόνια πολλά σε όλους.

 

ΥΓ: Αίσθηση έκανε η αντοχή και η επιμονή της ΠΑΠΙΑΣ - ΜΑΣΚΩΤ, που φόρεσε την στολή της μέχρι το πέρας του χορού, σχεδόν 5 ώρες χωρίς τα αποκαλυφθεί ακόμα και ως την αποχώρηση της. Διεκδίκησε επάξια το άτυπο βραβείο "Στολής & Αντοχής”.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.