Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κούλουμα στην Τρίπολη (photos)

Ο Δήμος Τρίπολης τίμησε τα Κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού, παραδοσιακό γλέντι, σαρακοστιανά εδέσματα, χορό και τραγούδι στην Αγ.Τριάδα.

Για πρώτη χρονιά φέτος, τα Κούλουμα γιορτάστηκαν στην Αγία Τριάδα, στο Σέχι. Η διάθεση του κόσμου, να γιορτάσει την Σαρακοστή ήταν φανερή καθώς αρκετός κόσμος πέρασε από εκεί παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

 

Ο Δήμος της Τρίπολης, παρείχε ζεστή φασολάδα, λαγάνα, ελιές, χαλβά, νηστίσιμα φαγητά, σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί.

 

Οι Τριπολίτες δήλωσαν ευχαριστημένοι από την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να πραγματοποιηθούν τα Κούλουμα στην Αγία τριάδα καθώς οι περισσότεροι βρήκαν το χώρο καταλληλότερο για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

 

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και τα παράπονα προς τον Δήμαρχο Τρίπολης για την μη, ουσιαστικά,  πραγματοποίηση καρναβαλιού στην πόλη μας.

 

Στην Αγία Τριάδα Σεχίου, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής, οι αντιδήμαρχοι, αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης, εκεί βρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.