Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Η Κοινωνική Ένταξη των ΑΜΕΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου"

Την Κυριακή (25/2) στη Τρίπολη η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα "Η Κοινωνική Ένταξη των ΑΜΕΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου". 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων ΑΜΕΑ που δραστηριοποιούνται στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα εκφράσουν τα αιτήματα τους για την ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή των ΑΜΕΑ στην κοινωνία. 

Τα συμπεράσματα της ημερίδας θα κατατεθούν  στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, προκειμένου να τα επιδώσει αρμοδίως στον Πρωθυπουργό Αλέξιο Τσίπρα και στους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης ενόψει του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018 στην Τρίπολη. 

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας  Αλέξανδρος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης,  η θεματική Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου καθώς και Υπηρεσιακοί Παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.