Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Χειμερινή βραδιά εκπτώσεων στην Τρίπολη (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, οι φορείς που διοργανώνουν την δεύτερη βραδιά Shock Price στην Τρίπολη.

Η Χειμερινή βραδιά εκπτώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Μαρτίου. Ο κ. Σπύρος Βρέντας ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει από τις 17:30 η εκδήλωση και θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ... Θα υπάρχει παντού μουσική αλλά όχι μουσικά συγκροτήματα λόγω καιρού.

Κάλεσμα συμμετοχής για την όσο μεγαλύτερη επιτυχία της εμπορικής βραδιάς "Shock Price Cool Edition" βραδιάς απηύθυναν οι διοργανωτές στο κόσμο, τους επιχειρηματίες και σε όλους τους φορείς της πόλης μας.

Την νύχτα shock price cool edition διοργανώνουν: 

Ο Δήμος Τρίπολης μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδία επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

 

Ακούστε, αναλυτικά τις δηλώσεις των διοργανωτών στο βίντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.