Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίτο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

Η μεγαλύτερη κιθαριστική σχολή του κόσμου, η Ελληνική κιθαριστική σχολή, αποκτά έναν ακόμη κιθαριστικό θεσμό.

Το Ωδείο Ναυπλίου Αγγελική Μαυρούλη διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών,ένα ακόμη Φεστιβάλ Κιθάρας, στην Πελοπόννησο, με τη συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων κιθαρίστων (καθηγητών και σολίστ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πάντα. Συναυλίες, σεμινάρια για κάθε επίπεδο,  διαγωνισμούς και όλα αυτά σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της Πελοποννήσου, το ιστορικό Ναύπλιο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το δικαίωμα συμμετοχής για τα μέλη του φεστιβάλ είναι 30€ για την Γ’ Κατηγορία και 50€ για την Α’ κ Β’ Κατηγορία.  Το δικαίωμα συμμετοχής για τα μερικώς μέλη του φεστιβάλ είναι 30€ και περιλαμβάνει την παρακολούθηση των συναυλιών, και την συμμετοχή στον διαγωνισμό συνόλων. Το κόστος διαμονής με πρωινό για τα μέλη του φεστιβάλ, αν επιθυμούν, να διαμένουν, στο Ξενοδοχείο Nafplia,  στην πόλη του Ναυπλίου, είναι 45€ το άτομο σε 2κλινο δωμάτιο και 35€ το άτομο σε 3κλινο δωμάτιο, για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, από την 9/3/2018, ως το πρωινό της 11/3/2018.

 

Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής ως 8/3/2018

Tο δικαίωμα συμμετοχής και το ποσό διαμονής-διατροφής, αποστέλλεται με κατάθεση στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR34 0171 3160 0063 1601 0097 052, στο όνομα Αγγελική Μαυρούλη. Το δελτίο συμμετοχής, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης, αποστέλλονται φωτοτυπημένα στο FAX: 210 4913025.

Οι καθηγητές κλασικής κιθάρας, οι γονείς ή οι κηδεμόνες που συνοδεύουν μαθητές στο φεστιβάλ, απαλλάσσονται, του δικαιώματος συμμετοχής. 

 

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Διεύθυνση Κιθαριστικής ορχήστρας Πελοποννήσου από τον Αρκάδα  

Μουσουργό – Κιθαρίστα και καθηγητή  Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.