Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Ο μικρός Βασίλης ζωγραφίζει... (video, photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (10/3) τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με θέμα: "Σαν παιδί ζωγραφίζω και εγώ", στον Τεχνότοπο, στην Τρίπολη.

Πλήθος κόσμου πήγε στον Τεχνότοπο να θαυμάσει τα έργα του μικρού Βασίλη Μανωλόπουλου, μαθητή της 6ης Δημοτικού του 1ου Δημοτικού Τρίπολης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: ο  Άγγελος Γκλίνος, εικαστικός και δάσκαλος του μικρού ζωγράφου, η Όλγα-Παναγιώτα Καραθανάση, ψυχολόγος και η Θωμαής Τσοπανίδου, εκπαιδευτικός-καθηγήτρια γαλλικών.

Πολλά συγχαρητήρια στον Bασίλη έδωσαν βέβαια και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αλλά και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, οι οποίοι θαύμασαν το ταλέντο του. 

Να τονίσουμε πως η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 25 Μαρτίου 2018, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Σάββατο 11:00- 14:00.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις των ομιλητών αλλά και προσκεκλημένων της εκδήλωσης...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.