Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Θεσμός το FOLK FESTIVAL για την Τρίπολη

Η Χορωδία Τρίπολης, θα επαναλάβει το FOLK FESTIVAL, μετά την επιτυχία που είχε αυτό που πραγματοποιήθηκε στις 10/3 και 11/3 στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο. 

"Το FOLK FESTIVAL TRIPOLIS αποτελεί, πλέον, θεσμό για τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά την επιτυχία, την οποία σημείωσε το Νεανικό Χορωδιακό FOLK FESTIVAL TRIPOLIS, το 2/ήμερο 10 και 11 Μαρτίου στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, υποχρεώνει τους έμπειρους, περί τα χορωδιακά δρώμενα, ανθρώπους της Χ.Τ., όπως επαναλάβουν, και του χρόνου τη μουσική εκδήλωση, ως Πανελλήνιο "2° FOLK FESTIVAL TRIPOLIS", πάντα με Ελληνικό και Ξένο Φολκλορικό Πρόγραμμα και δίνοντας προτεραιότητα σε νεανικές χορωδίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το Καλλιτεχνικό Σωματείο της Πόλης μας, που, επί 33 συναπτά έτη προσφέρει υπεύθυνο ΔΩΡΕΑΝ Πολιτισμό στην Τρίπολη, παρά την οικονομική κρίση, δεν το βάζει κάτω.... Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το διήμερο Φολκλορικό Νεανικό Χορωδιακό Φεστιβάλ, στο οποίο έδωσαν το παρόν τους εφτά (7) Νεανικά Σύνολα, με 250 ερμηνευτές!

Οι Χορωδίες εντυπωσιάστηκαν από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο, το οποίο αποτελεί κόσμημα για την Τρίπολη, όπως και από την άψογη οργάνωση....

Η Χ.Τ. ευχαριστεί τα Διοικητικά Συμβούλια, τους Μαέστρους και τους Χορωδούς των Πολυφωνικών Συγκροτημάτων, από Αθήνα, Πάτρα και Ναύπλιο, που, τίμησαν την πρόσκλησή μας και συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, το Φιλότεχνο κοινό της πόλης για την προσέλευσή του, τον Δήμο Τρίπολης, για την παραχώρηση του Μαλλιαροπουλείου και, ιδιαίτερα, τη φιλότιμη δυάδα του Θεάτρου, τον Θεόδωρο Τσάμη και τον Άρη Καμβύση. 

Ακόμη, ευχαριστεί τη "La Vita", που, συμμετείχε και εκπροσώπησε, επάξια, τη Χ.Τ., και, ιδιαίτερα, τη Μαέστρο, Ελένη Αλεξοπούλου, που, εργάζεται, αόκνως και αφιλοκερδώς, για να φτάσει το Τμήμα της εκεί, που, είναι, καθώς και τους λοιπούς συντελεστές: Θανάση Μουρλά (βιολί), Βασίλη Γεωργακόπουλο (πιάνο), Παναγιώτη Τραχανά (κρουστά) και Δέποινα Μπαμπά (διδασκαλία κινήσεων).

Παρουσιάστρια του Προγράμματος ήταν η, γιατρός και μέλος του Δ.Σ., Έφη Καψιμάλη, η οποία και άρεσε ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.... "

 

 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.