Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Μαραθώνιος ανάγνωσης γαλλικής ποίησης στην Τρίπολη

Μαραθώνιος Ανάγνωσης γαλλικών ποιημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Les Amis de la Cote d’Azur:

"Η ομάδα Les Amis de la Cote d’Azur γιορτάζει τη  Διεθνή Ημέρα Γαλλοφωνίας 2018και προσεγγίζει τη Γαλλική και Γαλλόφωνη ποίηση σε ένα Μαραθώνιο Ανάγνωσης γαλλικών ποιημάτων από εθελοντές αναγνώστες όλων των ηλικιών, στα γαλλικά και ελληνικά. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 με την ευγενική στήριξη των υπευθύνων, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 1ο όροφο, οδός Δολιανών 1.

Ώρα προσέλευσης 10.30 π.μ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συμβάλλει, με τον τρόπο της, σ’ έναν ειλικρινή διάλογο των πολιτισμών και στην αλληλοκατανόηση των λαών,οι οποίοι είναι οι κύριοι σκοποί της Γαλλοφωνίας.

Οι Μαραθώνιοι Ανάγνωσης, λόγω της μεγάλης τους διάρκειας, παρέχουν την ευελιξία στην ώρα προσέλευσης και αποχώρησης. Έτσι το κοινό μπορεί να προσέρχεται και να αποχωρεί οποιαδήποτε στιγμή ,αφού έχει απολαύσει την ομορφιά της ποίησης και της γαλλικής γλώσσας."

Πηγή: Les Amis de la Cote d'Azur

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.