Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Δωρεάν σεμινάριο για γονείς στην Τρίπολη (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο κ. Δημήτρης Βόσνος για την παρουσίαση του Σεμινάριου "Επικοινωνία στην οικογένεια" που ξεκινά αύριο, Τετάρτη 13/3 και ώρα 18:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Τρίπολης.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας "Ανέλιξη" διοργανώνει Σεμινάριο για Γονείς, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια". Το σεμινάριο αποτελείται από δίωρες συνεδρίες, ενώ θα συμμετέχουν 30 γονείς. Θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο 13 δωρεάν σεμινάρια.

Όπως δήλωσε ο κ. Βόσνος η συμμετοχή των γονέων είναι αρκετά μεγάλη. Οι γονείς ενημερώθηκαν για το σεμινάριο μέσω διάφορων ενημερώσεων που πραγματοποιούνται στα σχολεία αλλά και από τα τοπικά ΜΜΕ. 

Στη συνέχεια, τόνισε, πως έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε το Κέντρο, λόγω της βοήθειας της Περιφέρεια Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

Οι γονείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι γενικού πληθυσμού με μικρά ή μεγάλα προβλήματα. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως θα είναι βιωματικός ο τρόπος λειτουργίας του σεμιναρίου.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.