Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ενημέρωση των πολιτών για το "Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ" (video, photos)

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Ενεργειακές Επιθεωρήσεις σύμφωνα με την αναθεωρημένη ΤΟΤΕΕ 20701-1 και Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ", έλαβε χώρα στην Τρίπολη.

Στο Πνευματικό Κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης (14/3), η αίθουσα του αμφιθεάτρου σχεδόν γέμισε από πολίτες, που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την ενημέρωση που διοργάνωσε το ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν δωρεάν. Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι: Δημήτρης Μαντάς, Κώστας Λάσκος και η Γιάννα Νίκου.

Η κ. Χαρίκλεια Τσιώλη Πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου είπε χαρακτηριστικά για την εκδήλωση ότι είναι μια εκδήλωση ιδιαίτερα επίκαιρη και σημαντική. "Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου μάθαμε από τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη ότι θα μπορούν στην Πελοπόννησο να καταβάλλουν αιτήσεις οι πολίτες". Και συμπλήρωσε η κ. Τσιώλη λέγοντας πως "Σημαίνει υποβάθμιση εξευτελισμό και απαξίωση του επαγγέλματός μας, όλο αυτό που υποστήκαμε τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή τις συνεχείς παρατάσεις του συστήματος".

Σε δηλώσεις προέβη και o Κωνσταντίνος Λάσκος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, ο οποίος είπε πως "Ο Σύλλογος έχει αναλάβει μαζί με το Επιμελητήριο να ενημερώσει τα μέλη για όλες τις αλλαγές, θα έχουμε παρουσίαση με παραδείγματα για να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.