Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών (video, photos)

Με την παρουσία Επισήμων πραγματοποιήθηκε, η Τέλεση της επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/3), η Τέλεση της επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλεξάνδρου.

Στη Δοξολογία, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Αντώνογλου ενώ το παρόν στη Δοξολογία έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, πολιτευτές αλλά και εκπρόσωποι φορέων και σωματείων της Τρίπολης, ενώ παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών, πυροσβεστικών και αστυνομικών αρχών αλλά και πλήθος κόσμου.

 

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας, από την κ. Βασιλική Αλεξοπούλου, καθηγήτρια φιλόλογο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.