Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τριπολίτης στον τελικό του 1ου Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας (photos)

Στον τελικό γύρο του 1ου φεστιβάλ ελληνικής σαλάτας προκρίθηκε ο σπουδαστής του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης Τζίνος Απόστολος, μετά από τη μεγάλη του νίκη στην πρώτη φάση διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (28/3) στην Καλαμάτα.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ συμμετείχε δυναμικά στον πρώτο προκριματικό γύρο που έλαβαν μέρος 38 άτομα, με τρεις ανερχόμενους chef, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τοπικά παραδοσιακά προϊόντα κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους εξασφαλίζοντας μία θέση στον τελικό και προσφέροντας μια διάκριση για την πόλη μας.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά πανελλαδικά από το σχολείο τουρισμού Καλαμάτας με στόχο να αναδειχθεί η σαλάτα ως πρεσβευτής της ελληνικής μεσογειακής διατροφής & γαστρονομίας. Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού  είναι ενεργοί σπουδαστές σχολών Μαγειρικής Τέχνης και συναφών σχολών, ενώ οι νικητές του τελικού γύρου, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα λαμβάνουν μεγάλα έπαθλα.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.