Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

O "Ορφέας" Τρίπολης στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" (video)

Αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου (Σάββατο του Λαζάρου), στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με το Σπύρο Παπαδόπουλο.

Θα απολαύσουμε, τον "Xορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη", από τον μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη, σε ένα ολοκληρωμένο έργο για μαντολινάτα, συμφωνική ορχήστρα και χορωδίες από όλη  την Ελλάδα, πάνω στα υπέροχα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη,...κάνοντας την "Νύχτα Μαγικιά"

Στην εκπομπή συμμετέχουν οι κορυφαίοι Έλληνες Λυρικοί καλλιτέχνες: Αντώνης Κορωναίος (τενόρος με διεθνή καριέρα), Παντελής Κοντός (βαρύτονος), Ελένη Βουδουράκη (μέτζο σοπράνο), Κάτια Πάσχου (σοπράνο) και Ελένη Δάβου (μέτζο σοπράνο) και ο Δημήτρης Μπάσης από τους λαϊκούς ερμηνευτές. Στο στούντιο, επιπλέον, θα εμφανιστούν περί των 200 χορωδών (μέλη 4 πολυφωνικών χορωδιών) και 40 μουσικοί από τη Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδας , χαρίζοντας μαγικές στιγμές.

Η Χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ" είχε την εξαιρετική τιμή να επιλεγεί από την παραγωγή της εκπομπής ώστε να εμφανιστεί στο studio, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική καλλιτεχνική δουλειά που πραγματοποιείται στην χορωδίας μας και κυρίως την απόδοση σε κατ'ιδιαν προβές από το φίλο μας , μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη.

Ο "ΟΡΦΕΑΣ" βρίσκεται στο χορωδιακό άρμα του Μίκη την διετία 2017-18, αφού συμμετείχε σε τρεις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Καλλιμάρμαρο, και σε διάφορες ελληνικές πόλεις (Θεσσαλονίκη, Πάτρα), αποδίδοντας πιστά τις μελωδίες με σεβασμό στο μουσικό "κείμενο" που του δόθηκε. Στην εκπομπή θα έχετε την χαρά να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο μέρος των προαναδερθέντων παραστάσεων.

Στην υγειά μας λοιπόν... 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.