Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κάλεσμα του Πρύτανη Αθανάσιου Κατσή για αιμοδοσία (video)

Την 27η και 28η Απριλίου  2018,  Παρασκευή  και  Σάββατο,  ώρα 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει  εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό  κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη  από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

(Δελτίο Τύπου)

Στα πλαίσια μια γενικής πρωτοβουλίας  αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλαρίου Αργολίδας, στηρίζει το έργο μας και διοργανώνει τις ίδιες ημέρες (27 και 28 Απριλίου 2018) εθελοντική αιμοδοσία στο Αργος, με το Νοσοκομείο Άργους, για λογαριασμό του Συλλόγου ΑΞΙΟΝ  ΕΣΤΙ. (Ώρες και λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν  σύντομα.)

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.

Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής.

Για τον ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Το Δ.Σ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.