Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: "Ο Αττίκ στο Παρίσι... και άλλες ιστορίες"

"Ο Αττίκ στο Παρίσι... και άλλες ιστορίες" λέγεται η μουσική παράσταση με τον ερμηνευτή Γιώργη Χριστοδούλου που θα παρουσιαστεί από την Μικρή Άρκτο για μία μόνο βραδιά, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 21.00 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο στην Πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.

 

Μία παράσταση που ξετυλίγει στο πρώτο μέρος τα άγνωστα "χαμένα" τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι μέχρι τις ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν όπως το "Ζητάτε να σας πω", τους έρωτες και τη ζωή του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου.

"Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", "Πόσο λυπάμαι", "Πάμε σαν άλλοτε", "Δύο πράσινα μάτια" και τόσες άλλες ιστορίες...., κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία...!

Για ποιά γυναίκα γράφτηκε το "Ας ερχόσουν για λίγο", με ποιόν "περίεργο" τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ "επαναστατικό" τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2016 και ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς.

 

Συνοδεύει στο πιάνο και στο ακορντεόν ο εξαιρετικός μουσικός Χάρης Σταυρακάκης.

Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης (μέχρι 27/4): 10€

Τιμή εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης: 13€, 10€ φοιτητικό, ανέργων.

 

Προπώληση: Public, Ticketservices.gr

Παραγωγή - Οργάνωση: ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ.

Μαλλιαροπούλειο θέατρο, Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη

τηλ. 2710 2333111.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.