Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

H Χορωδία Τρίπολης στο Άργος

Την Κυριακή (29/4) η Χορωδία Τρίπολης θα παρουσιαστεί στο Άργος στα πλαίσια εκδήλωσης του συλλόγου "Τελέσιλλα".

Έχει παρέλθει μια εβδομάδα από την άκρως επιτυχημένη παρουσία της ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο Φεστιβάλ της Ηλιούπολης στην Αθήνα. Αυτή τη φορά, την Κυριακή 29 Απριλίου το βράδυ, το Μικτό τμήμα της Χ.Τ. , υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Γαργαλιώνη, θα παρουσιαστεί στο Άργος, στα πλαίσια της εκδήλωσης του συλλόγου "Τελέσιλλα", για τη "12η Συνάντηση Χορωδιών". Μια εκδήλωση στην οποία θα τιμηθεί για την προσφορά του στο χορωδιακό τραγούδι ο μαέστρος, Μιχάλης Κοκκίνης.

 

Στη 2ήμερη αυτή εκδήλωση (Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Απριλίου) θα πάρουν μέρος οι: Παιδική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους "Τελέσιλλα", Δημοτική Χορωδία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Θεσσαλονίκης, Ανδρική Χορωδία Νίκαιας, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους "Τελέσιλλα", Χορωδία "Αυλός" Ξυλοκάστρου και Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου.

 

Η Χ.Τ. που προσπαθεί, παρά τους χαλεπούς καιρούς, να βρίσκεται παρούσα και αποδέχεται τις προσκλήσεις, στις εκδηλώσεις εντός, αλλά και εκτός της έδρας της, καλεί όλους τους Αρκάδες της Αργοναυπλίας να παραβρεθούν στη συγκεκριμένη συναυλία, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μ. Αλέξανδρος", στις 7:30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.  

 

 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.