Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

PHOTOSTORY: "Πλημμύρισε" με ...Αρκαδία το Μέγαρο Μουσικής!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (01/01) η εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της Τρίπολης για το θεσμό της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021 στο Μέγαρο Μουσικής.

 

 

Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα, εξέχουσες προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, δημοσιογράφοι, καθώς και πλήθος κόσμου, για να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση της υποψηφιότητας, την ιδέα, το όραμα και την ταυτότητα αυτού του ελπιδοφόρου εγχειρήματος.

 

Η ανταπόκριση και η αποδοχή στο κάλεσμα του Δήμου και της οργανωτικής επιτροπής ήταν ένθερμη, με τους καλεσμένους να εκφράζουν ανοιχτά την στήριξη τους σε αυτήν την προσπάθεια για την ανάδειξη της Τρίπολης και της Αρκαδίας σε διεθνές επίπεδο.

 

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.