Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Παρουσίαση βιβλίου: "Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου" (video, photos)

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με αρκετή συμμετοχή του κόσμου, διεξήχθη η παρουσίαση του βιβλίου "Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου", του Νίκου Αγγελίδη.

Το βιβλίο προλόγισαν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής και ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτης Βαλασόπουλος. Η ιστορία του βιβλίου είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού.

Ιστορική αναδρομή και μία πολυετή έρευνα του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη, φέρνει στο φως, άγνωστες πτυχές της ιστορίας του δικέφαλου αετού και κατ' επέκταση του Μικρασιατικού και Ποντιακού ελληνισμού.

Να σημειώσουμε πως, για τις ανάγκες της παρουσίασης, χρησιμοποιήθηκε γιγαντοοθόνη, όπου προβλήθηκαν ειδικά αφιερώματα και σπάνιο υλικό που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ μέχρι σήμερα!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.