Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

"Ανάπτυξη ορεινής περιοχής, η περίπτωση της Γορτυνίας"

Ημερίδα για την "Ανάπτυξη ορεινής περιοχής, η περίπτωση της Γορτυνίας", από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Νυμφασίων Αρκαδίας.

Aκολουθεί η ανακοίνωση:

Τα φαινόμενα της γήρανσης του πληθυσμού και της εγκατάλειψης της περιοχής ιδιαίτερα των νέων, σε συνδυασμό με την έλλειψη επενδύσεων και την εφαρμογή καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων, μας οδήγησε στην ανάληψη πρωτοβουλιών διοργανώνοντας την ημερίδα, με σκοπό την επιστημονική  προσέγγιση των δυνατοτήτων της περιοχής μας.

Όραμα και στόχος μας είναι η αφύπνιση των τοπικών φορέων αλλά και των κατοίκων της περιοχής, ώστε μέσω αυτενεργειών ή επενδυτικών προτάσεων, να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για την οικονομική ανάταση και την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας μας.

Πρόταση μας η έναρξη Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, με την δημιουργία «έξυπνης» θερμοκηπιακής μονάδας στη Νυμφασία, με την αιγίδα του ΤΕΙ Πελοποννήσου και την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι εργασίες της ημερίδας θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Nymfasia Arcadia Resort», στον επαρχιακό άξονα Τρίπολης-Βλαχέρνας-Βυτίνας (έναντι εισόδου Νυμφασίας), το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018. 

Η Ημερίδα απευθύνεται στους τοπικούς συλλογικούς φορείς, επαγγελματίες της περιοχής καθώς και στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, της περιφέρειας Πελοποννήσου και του νομού Αρκαδίας. 

Η είσοδος θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις, λόγω του περιορισμένου χώρου της αίθουσας.

Σχετικά με την διαφήμιση και ανάδειξη των χορηγών μας, θα γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:

  • Εμφανής και ευδιάκριτη αναγραφή του ονόματος ή της επωνυμίας, στα ντοσιέ και στα γραφικά που θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες.
  • Ανάρτηση banners, όπου θα αναγράφονται οι χορηγοί.
  • Αναφορά των χορηγών, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αρκαδίας (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και διαδικτυακά).
  • Προβολή μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών (ERT OPEN, Σκάϊ, Antenna, κλπ.).
  • Προβολή μέσω τηλεοπτικών εκπομπών (ERT 1, Σκάϊ, Antenna, EpsilonTV, κλπ.). 

Περισσότερες πληροφορίες:

Γιώργος Παπαδάκης (πρόεδρος συλλόγου), 

Κιν.: 6937 165472, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.