Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Το 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Τρίπολη (video, photos)

Η Τρίπολη φιλοξένησε, την Παρασκευή (18/5), μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση, το 9ο Θρησκευτικό Χωροδιακό Φεστιβάλ που έλαβε μέρος σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης με την συμμετοχή χορωδιών από όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα: Τέσσερις εκατοντάδες χορωδοί -με τους συνοδούς τους- αφικνούνται στην Τρίπολη το 3ήμερο 18, 19 και 20 Μαΐου, προκειμένου λάβουν μέρος στο “9° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”, που, υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, οργανώνει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το Καλλιτεχνικό -μη κερδοσκοπικό- Σωματείο της πόλης μας, με τις μεγάλες χορωδιακές -και όχι μόνο- δραστηριότητές του, ο οποίος πολιτισμικός φορέας μας λειτουργεί, ως ένας ανεπίσημος “πρεσβευτής” της Τρίπολης και της Αρκαδίας σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

Το Φεστιβάλ την Παρασκευή (18/5), έλαβε χώρα στον καλλιμάρμαρο Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Βασιλείου. Να σημειωθεί, ότι το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον Νεομάρτυρα ΠΑΥΛΟ για τα 200 χρόνια από το Μαρτύριο του (1818-2018)...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.