Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παρουσίαση βιβλίου "Η χαμένη τέχνη του ταξιδιού"

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών-Οικολόγων και οι Εκδόσεις Παπαζήση σας παρουσίασαν την Τετάρτη (9/5) το άκρως ενδιαφέρον βιβλίο του Στέλιου Βαρβαρέσου:"Η χαμένη τέχνη του ταξιδιού. Από τον ταξιδιώτη στον τουρίστα. Ένας εναλλακτικός οδηγός αναζήτησης."

Ομιλητές ήσαν ο Πάρις Τσάρτας, καθηγητής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ο Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και η Ζιζή Σαλίμπα, Δρ. Ιστορικός - Οικονομολόγος.

Μετά τις κατατοπιστικές εισηγήσεις των ομιλητών, ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού, όπου τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν τόσο την περιήγηση και τον τουρισμό γενικότερο όσο και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Η παρουσίαση αυτή ήταν μια  προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογός μας να συμβάλει, στο βαθμό που του αναλογεί, στην ανάδειξη της προβληματικής που αφορά το ευρύ πεδίο του τουρισμού και της περιήγησης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.