Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά

Την Κυριακή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών & Παράλληλος Αγώνας δρόμου 5 χλμ.

Ο 4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών & Παράλληλος Αγώνας δρόμου 5 χλμ, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 9:00 το πρωί στο γήπεδο Άνω Δολιανών.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που τους επιτρέπουν την συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες δρόμου. Προτείνουμε να μην συμμετάσχουν δρομείς που δεν έχουν πείρα σε αγώνες βουνού, καθώς σε ορισμένα σημεία η διαδρομή είναι αυξημένης δυσκολίας και θα χρειαστούν περαιτέρω ικανότητες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και συμμετέχουν στον αγώνα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δική τους ευθύνη.

Υδροδοσία:

Θα υπάρχουν 5 σημεία υδροδοσίας πάνω στην διαδρομή, το τελευταίο σημείο είναι κοινό για τον αγώνα 21,1 χλμ και αυτόν των 5 χλμ. Στα σημεία υδροδοσίας θα υπάρχει νερό ενώ στον 2 ο σταθμό υδροδοσίας θα διατίθεται επιπλέον του νερού, ισοτονικά ποτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι σταθμοί υδροδοσίας είναι και ταυτόχρονα σημεία ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να καταγράφονται.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:

Οι αθλητές θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα αποδυτήρια του γηπέδου (σημείο εκκίνησης – τερματισμού). Τα προσωπικά αντικείμενα θα πρέπει να βρίσκονται σε καλά κλεισμένες τσάντες και δεν πρέπει να περιέχουν χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας. Οι συμμετέχοντες δρομείς κατά τον τερματισμό θα μπορούν να κάνουν χρήση και των ντους. Στα αποδυτήρια θα υπάρχει αφρόλουτρο και σαμπουάν.

Χρονικό όριο:

O αγώνας έχει χρονικό όριο καταγραφής επίδοσης τις 4,5 ώρες (μέχρι τις 13.30 μμ).

 

Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.