Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Ανοιχτές πόρτες" στο Οινοποιείο Τρουπή (video, photos)

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν το Σαββατοκύριακο (26-27/5) οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού που επισκέφθηκαν το οινοποιείο Τρουπή, στη Φτέρη Αρκαδίας.

Οι “Ανοιχτές Πόρτες” αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα. Το διήμερο 26 και 27 Μαΐου, η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη στο Οινοποιείο Τρουπή.

Επισκέπτες από διάφορες πόλεις περιηγήθηκαν στον χώρο του οινοποιείου και των αμπελώνων, συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλάμβαναν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, αλλά και τοξοβολία για τους μικρούς φίλους. 

Το οινοποιείο Τρουπή παράγει 11 διαφορετικούς κωδικούς οίνων.

Ο κ. Γιάννης Τρουπής και ο κ. Κουτσουμπός Κώστας υποδέχονταν τους οινόφιλους και τους χάριζαν στιγμές απόλυτης γευσιγνωσίας. Στη συνέχεια, ο κ. Τρουπής ξεναγούσε τους επισκέπτες στους αμπελώνες και μιλούσε για τον τρόπο παραγωγής και εμφιάλωσης των κρασιών.

Ακούστε τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη κ. Γιάννη Τρουπή αλλά και τις εντυπώσεις των επισκεπτών στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.