Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση για τη χρήση της Ρομποτικής- Αυτοματισμών στα σχολεία της Περιφέρειας

Ανοιχτή εκδήλωση για τη χρήση της Ρομποτικής και Αυτοματισμών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων (LAIQDA) του ΤΕΙ Πελοποννήσου, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου συνεχίζουν τη συνεργασία τους με σκοπό την έρευνα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εντός των σχολικών δομών.

Στο πλαίσιο της δράσης επιμόρφωσης εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη χρήση της Ρομποτικής και Αυτοματισμών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2018 και υποστηρίχθηκε τεχνικά και υλικά από το Δίαυλο Καινοτομίας «ο Σπόρος», σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε σε ανοιχτή εκδήλωση που θα γίνει στο χώρο του ΤΕΙ για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δράσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 - 20:00 στο χώρο του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων – LAIQDA (ισόγειο παλαιού κτιρίου, αίθουσα 94) του ΤΕΙ Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.