Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πρεμιέρα παράστασης "Οίκος ευγηρίας, η ευτυχισμένη δύσις" (video, photos)

Πρεμιέρα έκανε στην Τρίπολη, το έργο "Οίκος ευγηρίας, η ευτυχισμένη δύσις", από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας.

Την Πέμπτη (31/5), στο Μαλλιαροπούλειο δόθηκε η πρώτη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Εκπαιδευτικών Νομού Αρκαδίας και το θέατρο γέμισε με κόσμο! 

Να σημειώσουμε ότι, οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Το έργο κινείται σε δύο βασικά επίπεδα: στο επίπεδο της πραγματικότητας του μικρόκοσμου ενός γηροκομείου (με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων του) και στο επίπεδο της αποτύπωσης αυτής της πραγματικότητας από την τηλεόραση. Μια αποτύπωση, που κάθε άλλο παρά αυθεντική είναι. Ο "Οίκος ευγηρίας", του Μανόλη Κορρέ,  σατιρίζει τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας αυτών των ιδρυμάτων και την ψευτιά της τηλεόρασης. Παρακολουθώντας την παράσταση γελάς, δακρύζεις, αγανακτείς.

 

Δείτε ορισμένα αποσπάσματα από την παράσταση, στο video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.