Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παρουσίαση βιβλίου "Το χρυσαφένιο κουκούτσι" (video, photos)

Το απόγευμα της Κυριακής (3/6) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου, το "Χρυσαφένιο Κουκούτσι” του συγγραφέα  κ. Παναγιώτη Δημητρόπουλου (στρατιωτικού), στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το βιβλίο που αφορά την υγιεινή διατροφή, παρουσίασε η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Αρκαδίας (ΕΣΠΕΕΑΡ).  

Το βιβλίο προλόγισε ο ίδιος ο συγγραφέας. Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι: κ. Δημήτριος Μπερτζελέτος (Κλινικός Διαιτολόγος -Διατροφολόγος). Ταξχος (Ι). κ. Δημήτριος Παντελάτος ε.α. (Πρώην Διευθυντής του Κέντρου ΕΠιχειρισιακού Οργάνου Μετανάστευσης- τ. υπεύθυνος μεταναστευτικής ροής προσφύγων και δομών ενδοχώρας, του Υπουργείου Εσωτερικών. Εκπρόσωπος της ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συντονίζει η δημοσιογράφος κα. Βάλια Αμπατζή.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τραγούδησε μουσικό σχήμα καθώς διεξήχθει ολιγόλεπτο κουκλοθέατρο με θέμα τους πρόσφυγες. 

Μέρος των εσόδων από την πώληση θα διατεθούν στην ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τις ανάγκες των προσφυγικών δομών.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.