Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Διοίκησης 124 ΠΒΕ (photos)

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 τελέστηκε η διαδικασία Παράδοσης- Παραλαβής Διοίκησης της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης.

Η τελετή έγινε ενώπιον του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης Υποπτέραρχο (Ι) Λαμπράκη Δημητρίου και παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος, ο Διοικητής ΔΙΚΕ (ΙV ΜΠ)  Υποστράτηγος Γεώργιος Μπουζάκης, αντιπροσωπείες από τις τοπικές πολιτειακές ,  στρατιωτικές και θρησκευτικές αρχές και των σωμάτων ασφαλείας.

Ο απερχόμενος Διοικητής Σμήναρχος (Ι) Ανδρέας Μανωλάκης αφού επεσήμανε το έργο που συντελέστηκε στην Μονάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του, ευχαρίστησε όλους τους θεσμικά παρευρισκόμενους για την καλή συνεργασία και την αρωγή όλων των φορέων στην αποστολή της Μονάδος. 

Ο παραλαμβάνων Διοικητής Σμήναρχος (Ι) Χρήστος Τσιώμος, που ήδη υπηρετούσε στη Μονάδα από τη θέση του Υποδιοικητή, προέτρεψε το προσωπικό για τη συνέχεια των προσπαθειών με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, των συνθηκών διαβίωσης και της ασφάλειας της Μονάδας.

Μετά την τελετή ακολούθησε μικροδεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών της Μονάδας που με συγκίνηση έγινε ο ουσιαστικός αποχαιρετισμός του απερχόμενου Διοικητή από το προσωπικό του, καθώς και απονομή αναμνηστικών από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Τρίπολης , κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος και ο αντιδήμαρχος κ.Παπαδημητρίου Σωτήριος, εξήραν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Σμήναρχου (Ι) Ανδρέα Μανωλάκη, καθώς και την ποιότητα συνεργασίας της Μονάδος με την τοπική κοινωνία.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.