Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

I AMbassador... εθελοντοτουρισμός στο Π. Άστρος

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης υλοποιεί φέτος για πρώτη φορά πιλοτικό πρόγραμμα εθελοντοτουρισμού, τουρισμός με σκοπό την εθελοντική προσφορά.

"O εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει κάποιος δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με τους συνανθρώπους του, να βιώσει αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, η επικοινωνία, η συνύπαρξη και η προσφορά και ταυτόχρονα ψυχαγωγία και διακοπές. 

Ο βασικός στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη των αδέσποτων. Οι βασικές δραστηριότητες του προγράμματος είναι η φροντίδα των ζώων καθημερινά τέσσερις ώρες την ημέρα .

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν εθελοντές και εθελόντριες από όλη την Ελλάδα, και το εξωτερικό αλλά και μέλη των τοπικών κοινωνιών. Οι δραστηριότητες των εθελοντών θα διαρκέσουν από την 1η Ιουλίου ως τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Ο σύλλογος παρέχει δωρεάν στέγη και σίτιση. 

Όλο αυτό το διάστημα, θα βρίσκονται και θα δραστηριοποιούνται στο πεδίο ομάδες 6-10 εθελοντών, με τη συνοδεία μελών της ομάδας έργου. Το σπίτι φιλοξενίας των εθελοντών βρίσκεται στο Παράλιο Άστρος 30 μέτρα από την θάλασσα. Όλο το κόστος για την φιλοξενία, τις μετακινήσεις και τις δραστηριότητες, καλύπτεται από την OPEL- Voulalas & zafeirakis group.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν η να στείλουν μήνυμα. 

Τηλ 6932 83 93 63 

Fax 2105192446 

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Με μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο https://www.facebook.com/filozoikitripoli/"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.