Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Καλοκαιρινή Εκστρατεία στη Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας

Η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018.

Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα σχολεία κλείνουν και η Βιβλιοθήκη είναι σε εγρήγορση! Είναι πλέον γνωστό ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018, με θέμα: “ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” από 20/6/2018 έως 7/9/2018.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι βιβλιοθήκες συντονίζουν τις δράσεις τους στην ιστοσελίδα network.nlg.gr, ενώ μικροί και μεγάλοι μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #ΚΕ2018gr

Ας βοηθήσουμε να ξαναζήσουν τα παιδιά της πόλης μας την εμπειρία των προηγούμενων ετών που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και φαντασία στις δραστηριότητες της βιβλιοθήκης.

Στις  20 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00΄μ.μ. σας περιμένουμε στην Γιορτή  Έναρξης, στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα: http://www.andritsainalibrary.gr

facebook: Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας

Τηλ. 26260-22242

Πληροφορίες: Αντωνία Βλαχούση

Δίκτυο βιβλιοθηκών: http://network.nlg.gr/ 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.