Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κάρτσοβα! (video)

Την Τετάρτη (20/06) πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για την εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής μουσικής από το Δήμο Τρίπολης - Όλοι μαζί για ένα σκοπό!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον εμπνευστή της εκδήλωσης γνωστό κλαρινίστα Άρη Μουγκοπέτρο κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει και να στηρίξει εμπράκτως την εκδήλωση για τους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη

Τονίστηκε ότι ολόκληρη η προσπάθεια από όλους τους συντελεστές γίνεται αφιλοκερδώς και  έχει αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στόχος της προσπάθειας είναι η στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Τρίπολης με τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: Γιώργος Μπέκιος, Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Κατσίγιαννης, Γιάννης Νταβέλης και Άρης Μουγκοπέτρος.

Στην παρουσίαση ο Διονύσης Ζάχος

Υπενθυμίζουμε: Αντί εισιτηρίου για την είσοδό σας απαιτείται η προσφορά σε τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης

Δευτέρα 25/06/2018 και ώρα 21.00 στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Πεινακοθήκη

 

Να είστε όλοι εκεί!!

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.