Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ" τιμά την Ημέρας Μουσικής!

Η Χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ" Τρίπολης συμμετέχει στον 19ο εορτασμό της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.

Έλα, Βίωσε, και Νιώσε πριν απαντήσεις, "Τί είναι για σένα η Μουσική;"

Την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, η χορωδία ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του εθνικού εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται σε διάφορες ελληνικές πόλεις το τετραήμερο 21-24 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, το παιδικό τμήμα του ΟΡΦΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα παρουσιάσει ένα θεματικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπό τον τίτλο, «Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ». Την χορωδία διδάσκει και διευθύνει η μουσικός κα. Χαρά Πίσχου και στο πιάνο συνοδεύει ο Γιώργος Μιχαλόπουλος. Η εκδήλωση τελεί υπό την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης.

ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ)

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 | Ώρα έναρξης: 21:00

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας, στο καλλιτεχνικό χώρο της πόλης, ευχόμενοι ότι θα απολαύσετε την σημαντική προσπάθεια που γίνεται στον «καλλιτεχνικό μας κήπο», όπου εξελίσσεται και αναπτύσσεται και διαμορφώνεται το φυτώριό μας, το παιδικό τμήμα.

 

Σας περιμένουμε.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.