Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Φεστιβάλ Τρίπολης 2018!

Ξεκινούν και φέτος οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης με μοναδικές βραδιές γεμάτες πολιτισμό!

"Ξεκινάμε και φέτος τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης και σας προσκαλούμε όλους σε μοναδικές βραδιές γεμάτες πολιτισμό!

Θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις στο Άλσος Αγίου Γεωργίου που εδώ και χρόνια αποτελεί χώρο αντάμωσης για όλους μας, να δούμε με άλλη ματιά το κέντρο της πόλης μας που θα γεμίσει μουσική από νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, να ζήσουμε ξανά τη μαγεία των αρχαιολογικών χώρων της Μαντινείας και του Ορχομενού που θα φιλοξενήσουν και πάλι αξιόλογες παραγωγές με ελεύθερη είσοδο, αλλά και να επισκεφτούμε και άλλες περιοχές του Δήμου μας για μοναδικές βραδιές!

Με το βλέμμα στραμμένο στον πολιτισμό, αγκαλιάζουμε καλλιτέχνες και κοινό, με σκοπό την αισιοδοξία και την ουσιαστική επικοινωνία με την τέχνη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε για να εκφραστούμε.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημήτρης Παυλής"

"Καλοκαιρινά ραντεβού!

Στη δροσιά των 700 μέτρων πάνω από τη θάλασσα, στις πλατείες, στα θέατρα και στα χωριά του Δήμου Τρίπολης, γιορτάζουμε το καλοκαίρι με φεστιβάλ νέων, με θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, παραδοσιακά πανηγύρια, εκδηλώσεις στους αρχαιολογικούς μας χώρους, και συναυλίες μέχρι το πρωί...

Ας καλοκαιριάσουμε στην Τρίπολη Let’s summer in Tripolis

 

Ο ΑΝΤΙΔHΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σπύρος Βρέντας"

 

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.