Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Παρουσίαση προγράμματος "co-LABOURative LAB"

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αρκαδίας εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος “co-LABOURative LAB” που υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+. 

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “co-LABOURative LAB”, το οποίο χρηματοδοτείται από το ERASMUS+, καθόρισε μια εκπαιδευτική μεθοδολογία για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας Ανέργων μέσω της Οικονομίας Διαμοιρασμού και των Νέων Μορφών Απασχόλησης, με την υλοποίηση Συναντήσεων Συν-δημιουργίας σε κάποιες χώρες της Ε.Ε. 

Η Οικονομία Διαμοιρασμού αναπτύσσεται ραγδαία σε διάφορους οικονομικούς τομείς. Η Οικονομία Διαμοιρασμού μπορεί να αυξήσει την απασχολησιμότητα των ανέργων. Παράλληλα, η Οικονομία Διαμοιρασμού θέτει προκλήσεις και απειλές σχετικά με το νομικό πλαίσιο, τους εργασιακούς όρους, τη σταθερότητα και τα ενδεχόμενα εισοδήματα. 

Το Επιμελητήριο της Βαλένθια ήταν επικεφαλής αυτού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, που χρηματοδοτήθηκε από το ERASMUS+, και ασχολήθηκε με την ανάπτυξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για ανέργους, το οποίο θα μπορούσε να αυξήσει την απασχολησιμότητα τους μέσω της Οικονομίας Διαμοιρασμού. 

Άλλοι φορείς που σχετίζονται με εκπαιδευτικές υπηρεσίες συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα, όπως το Επιμελητήριο Αρκαδίας (Ελλάδα), το Επιμελητήριο της Ruse (Βουλγαρία) και το CPU (Σλοβενία), καθώς και ιδιωτικοί φορείς με εμπειρία στην κοινωνική καινοτομία, την απασχόληση και την εκπαίδευση, όπως η FORBA (Αυστρία) και η COORDINA (Ισπανία).

Το έργο “co-LABOURative LAB” (2016-1-ES01-KA202-025642) είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ERASMUS + που υλοποιείται μεταξύ 01/09/2016 και 31/08/2018

Περισσότερες πληροφορίες: www.colabourativelab.com

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.