Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Αρκαδία: Ακύρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω πένθους

Ακυρώθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αρκαδία λόγω εθνικού πένθους.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ -  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΤΑΦΘΟΓΓΟ

"Λόγω των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, ενημερώνουμε ότι η μουσική συναυλία με το Επτάφθογγο που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 24 Ιουλίου στην πλατεία Άρεως αναβάλλεται και θα υπάρξει ανακοίνωση σύντομα για το πότε θα πραγματοποιηθεί."

 

ΒΕΡΒΕΝΑ - ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ

"Οι Σύλλογοι Βερβένων "ΗΡΑΚΛΗΣ" & "ΚΝΑΚΕΑΤΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ", κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης, αποφάσισαν εξαιτίας των δυσάρεστων γεγονότων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τα θύματα και τις οικογένειές τους, να ακυρώσουν το πανηγύρι της Αγ. Άννης στα Βέρβενα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να υλοποιηθεί στις 24 Ιουλίου 2018."

 

ΑΝΑΒΟΛΗ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ "ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ"

"Λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους και των τραγικών γεγονότων με τις πυρκαγιές στην Αττική αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 7:30 μμ, μουσική εκδήλωση με τίτλο "Μελοποιημένη Αρκαδική Ποίηση" με τον Μπάμπη Τσέρτο και σε σκηνοθεσία Σωτήρη Λαμπρόπουλου στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων με χορηγία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Ορχομενού και του Φιλοτεχνικού Ομίλου Λεβιδίου.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης."

 

ΑΝΑΒΟΛΗ - ΤΥΡΟΣ "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΤΥΡΟ"

"Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας λόγω των τραγικών συμβάντων αναβάλλει το φεστιβάλ ΠΑΡΑΤΥΡΟ και ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου, την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συμπατριώτες μας.

Άμεσα οι σχετικές ανακοινώσεις."

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.