Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Προκήρυξη Αγώνων Στίβου "ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2018" (photos)

Προκηρύσσονται οι 48οι αγώνες στίβου "ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2018" στην Ασέα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρεια Πελοποννήσου προκηρύσσουν τους 48ους αγώνες στίβου "ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2018" με τους παρακάτω όρους: 

 

1. ΤΟΠΟΣ : Γήπεδο Κάτω Ασέας

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 12 Αυγούστου 2018.

3. ΩΡΑ: 18:00.

4. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 

Ανδρών – Εφήβων (Α-Ε): 100, 10.000 μέτρα ανώμαλου δρόμου, μήκος και λιθοβολία. 

Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων (Γ-Ν-Κ): 100, μήκος

Παίδων (Π): 100, Μήκος και Σφαίρα

Παμπαίδων (ΠΠ):  60  μέτρα και Μπαλάκι

Παγκορασίδων(ΠΚ) : 60  μέτρα και Μπαλάκι

Μίνι: 60 μέτρα. 

5. ΗΛΙΚΙΕΣ:

Ανδρών – Εφήβων : Οι γεννηθέντες μέχρι και το έτος 2000

Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων : Οι γεννηθείσες μέχρι και το έτος 2002

Παίδων: Οι γεννηθέντες τα έτη: 2001 – 2002 

Παμπαίδων – Παγκορασίδων : Οι γεννηθέντες και οι γεννηθείσες τα έτη 2003, 2004, 2005.

Μίνι: Μαθητές Δημοτικού σχολείου 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα παιδιά αποφοίτησαν από το Δημοτικό σχολείο δεν θα συμμετέχουν στην κατηγορία ΜΙΝΙ αλλά στην κατηγορία ΠΠ – ΠΚ Β).  

 

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. (Πνευματικό Κέντρο) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  καθώς και στη γραμματεία των αγώνων μία ώρα πριν την έναρξη αυτών. Η ηλικία των αθλητών και τον αθλητριών αποδεικνύεται από το δελτίο του ΣΕΓΑΣ,  δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο επίσημο έγγραφο. 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι αθλητές να φορούν αθλητική περιβολή (σορτς – φόρμα, μπλούζα – κοντομάνικο, αθλητικά παπούτσια) διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

 

7. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών – τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή – τριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. 

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

Οι μαθητές – τριες  θα πρέπει να εξεταστούν με ευθύνη των γονέων τους, για να διαπιστωθεί η καλή τους υγεία, για ακίνδυνη συμμετοχή τους στον αγώνα όπου για να συμμετάσχουν θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ.

 

8. ΔΡΟΜΟΣ 10.000 μ.: Ελεύθερη συμμετοχή (ώρα έναρξης 18:20). 

Όλοι οι αθλητές μετέχουν με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή του αγώνα είναι : Γήπεδο Κάτω Ασέας, Σιδηροδρομικός Σταθμός, Αμπελάκι, Ποταμούλια, Μανιάτη, Μόρνες, Πάπαρη, Οικία Τσαγκίρη, Προς εθνική οδό και τερματισμός στο γήπεδο της Κάτω Ασέας. 

 

9. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Υποβάλλονται εγγράφως στον Αλυτάρχη των αγώνων και εκδικάζονται πριν από τη λήξη των αγώνων. Οι αποφάσεις είναι τελεσίδικες. Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Όλοι οι αθλητές οφείλουν να αγωνίζονται με αθλητική περιβολή. Κατά τη διάρκεια των αγώνων οφείλουν να υπακούουν στις υποδείξεις του εφόρου του αγωνίσματος. 

 

10. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή ενός αγωνίσματος είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 3 αθλητών στο αγώνισμα. Στα αγωνίσματα που δεν θα υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 3 αθλητών δεν θα πραγματοποιείται.

Για ό,τι δεν προβλέπει η παρούσα θα αποφασίζει ο αλυτάρχης των αγώνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την ευθύνη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης.

 

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.

    ΚΑΡΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.