Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μαθήματα σκάκι από τον Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων σκάκι είναι στις 21 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει και η οριστικοποίηση των τμημάτων. 

"Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και  προώθηση του αθλήματος του σκακιού, ο νεοϊδρυθής Σκακιστικός Σύλλογος Τρίπολης έχοντας στη δύναμη του, αθλητές με μακρόχρονη εμπειρία στο αγωνιστικό σκάκι στην Πελοπόννησο και επαναλαμβανόμενες διακρίσεις στα Πρωταθλήματα της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. συνεχίζει και φέτος μαθήματα εισαγωγής στο σκάκι.

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων είναι 21/9/2018 όπου θα γίνει και η οριστικοποίηση των τμημάτων. Τα μαθήματα θα γίνονται την Παρασκευή ξεκινώντας από τις 15:15 και θα διαρκούν ως τις 21:30. Οι αθλητές χωρίζονται στα κατάλληλα για αυτούς επίπεδα δυναμικότητας ενώ την Τετάρτη από 18:00 έως 21:30 θα λειτουργεί τμήμα αρχαρίων και ενηλίκων.

Τα μαθήματα σκάκι φιλοξενούνται  στην έδρα του Κέντρου Μελέτης και Δημιουργικής  Απασχόλησης "Παιδεία παίζει" στην οδό Δημητρακοπούλου 30 στην Τρίπολη στον χώρο του Cineville.

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Τρίπολης είναι σε θέση  

• να διδάσκει το άθλημα του σκακιού στους μαθητές

• να ενημερώνει γονείς, δασκάλους και παιδιά για την αξία του αθλήματος αλλά και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι αλλά και τα παιδιά ειδικότερα παίζοντας σκάκι

• να οργανώνει αγώνες σε σχολικό επίπεδο για τους μαθητές της Αρκαδίας αλλά και στο επίπεδο της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπό την αιγίδα της αντίστοιχης σκακιστικής ομοσπονδίας (ΕΣΣΠΕΠ) 

Υπεύθυνος των μαθημάτων είναι ο κ. Κουτουζώφ Γιάννης, ως υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Σκακιστικής Ομάδας και αναγνωρισμένος προπονητής από την Ε.Σ.Ο. (Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία)  και την F.I.D.E. (Διεθνής Ομοσπονδία Σκακιού). 

Περισσότερες πληροφορίες στους κ. Κουτουζώφ (6972237876) την κ. Βλαχάκη (6948828891) και Πένυ Μαλλάτου (6979691101) ."

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.