Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ημέρα γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο FREDERICK (video, photos)

Ημέρα Γνωριμίας "Open Day" με το Πανεπιστήμιο Frederick, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/9), στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "Παλλάδιον".

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης - Ματίνα Παράσχου" σε συνεργασία με την Unicert, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου στην Ελλάδα, διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο καθώς επίσης και οι προοπτικές ανέλιξης. 

Όπως τόνισαν η κ. Παράσχου και ο κ. Παπάζογλου, τα προγράμματα σπουδών εξ αποστάσεως και δια ζώσης, είναι αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγή και ισότιμα με τα Ελληνικά ΑΕΙ.

Λίγα λόγια για το Πανεπιστήμιο Frederick: 

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο με έδρες τη Λευκωσία και τη Λεμεσό. Άρχισε τη λειτουργία του το 2007 μετά από σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, βάσει εισήγησης ειδικής επιτροπής αξιολόγησης, η οποία αξιολόγησε το πανεπιστήμιο σε σχέση με τα προγράμματα σπουδών του, το ακαδημαϊκό προσωπικό, τις διοικητικές υπηρεσίες και τις υποδομές του.

Η δημιουργία του Πανεπιστημίου ήταν το επιστέγασμα μιας προσπάθειας και επιτυχημένης παρουσίας πέραν των 50 ετών στον χώρο της εκπαίδευσης. Αποστολή του Πανεπιστημίου Frederick είναι η παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Το Πανεπιστήμιο απολαμβάνει πλήρη τοπική αλλά και ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσημες γλώσσες διδασκαλίας των προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου είναι η αγγλική και η ελληνική.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

Δείτε όσα είπαν η κ. Παράσχου και ο κ. Παπάζογλου, Διευθυντής Unicert και Εκπαιδευτικός Λειτουργός του Πανεπιστημίου Frederick, στο video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.