Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Σχολικό bazaar στην Πετρινού - Συλλογή ειδών στα γραφεία! (photos)

Ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου το σχολικό bazaar στην πλατεία Πετρινού από το Χαμόγελο του Παιδιού, με τη συλλογή των ειδών να συνεχίζεται στα γραφεία του οργανισμού.

 

Τρίτη και τελευταία μέρα για το σχολικό bazaar, που διοργάνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού στην πλατεία Πετρινού, σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, και η εθελοντική ομάδα του Χαμόγελου της διοργάνωσης δηλώνει την ικανοποίησή της για την προσέλευση και τη συμμετοχή του κόσμου στην αγορά σχολικών ειδών.

 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κύριος Νικήτας Δημήτρουλας, υπάλληλος γραφείου του Χαμόγελου του Παιδιού, όσοι επιθυμούν να δωρίσουν σχολικά είδη πέραν της ολοκλήρωσης του bazaar, μπορούν να προσέρχονται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στα γραφεία του οργανισμού στην Τρίπολη, ενώ στον ίδιο χώρο συνεχίζεται επ' αόριστον η εθελοντική προσφορά παντός είδους αγαθών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.