Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στην πλατεία Άρεως! (video, photos)

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Τρίπολης διοργάνωσε την εκδήλωση "το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης", στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη. 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 από τις 09:30 έως τις 13:30 μ.μ., ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης διοργάνωσε, την εκδήλωση "το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης" με τη συμμετοχή μαθητών 3ης και 4ης Δημοτικού.

Περίπου 450 μαθητές από Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Τρίπολης ψυχαγωγήθηκαν μέσα από διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια και είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την αξία της Ανακύκλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι τα μικρά παιδιά, ως μελλοντικοί ενεργοί πολίτες, μέσα από το παιχνίδι να μάθουν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, ώστε να συμβάλλουν στην καλύτερη υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών και γενικότερα στην προστασία του Περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.

O κ. Ηλίας Τότσης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι δημότες της Τρίπολης ανακυκλώνουν 200 τόνους υλικών τον μήνα, που αντιστοιχεί περίπου στο 15% του συνόλου των απορριμμάτων και τόνισε ότι στόχος είναι η ανακύκλωση να φτάσει και να ξεπεράσει το 30% του συνολικού όγκου των υλικών που καταλήγουν στους κάδους του Δήμου Τρίπολης. 

Δηλώσεις και οδηγίες για τη σωστή ανακύκλωση έδωσε ο υπεύθυνος Ανακύκλωσης του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Τότσης...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.