Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εορτασμός "Ημέρας της Αστυνομίας" (photos)

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου τελέσθηκε δοξολογία για τον εορτασμό του Προστάτη του Σώματος "Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου", στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου.

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία. 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ., τελέσθηκε δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Μετά τη δοξολογία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.