Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές στην Τρίπολη (video, photos)

Εκδήλωση με θέμα "Εκλογές 2019 στην Ευρωπαϊκή Ένωση", πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη (30/10) στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη.

Χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης, απεύθηναν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο έπαρχος του Schwabish Hall, Gerhard Bauer.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία του δρος Θεόδωρου Καλλιάνου, Οικονομολόγου και Επ/τη Καθηγητή Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Πανεπιστημίου Βόννης και πρώην στελέχους της ΕΕ, με θέμα: "ΕΕ σήμερα: Στρατηγικές και Προτεραιότητες (Οικονομικής) Ανάκαμψης". 

Στην εκδήλωση συμμετείχε το μουσικό σχολείο Τρίπολης.

 

Στο βιντεο που ακολουθεί θα δείτε δηλώσεις από τους: Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, έπαρχο του Schwabish Hall, Gerhard Bauer και του ομιλητή της εκδήλωσης  δρος Θεόδωρου Καλλιάνου

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.