Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Eκδήλωση για τα 50 χρόνια Ενορίας της Παναγίας Γιάτρισσας (photos)

Στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας  για το έτος Νεομάρτυρος Παύλου εξ΄αφορμής των 200 χρόνων από το Μαρτύριό του, την Κυριακή (4/11) στον Ι.Ν Γενεσίου της Θεοτόκου Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια  ζωής της ενορίας.

Μετά την τέλεση του Εσπερινού ο Προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Παπαχριστοδούλου αναφέρθηκε στην εκδήλωση και κάλεσε τον ομιλητή  κ. Γεώργιο Ζαχαρόπουλο, Συγγραφέα, Ιστορικό και Ληξίαρχο του Δήμου Τριπόλεως,  ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Ο Εργατικός Συνοικισμός Τρίπολης και ο Ναός του Γενεσίου της Θεοτόκου».

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Τσαγγούρης ο οποίος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ μετέφερε τις ευχές του.

Κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας Γιάτρισσας προσέφεραν στο προαύλιο  του Ναού γλυκίσματα.

ΧΑΜπίτας

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.