Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΝΑΥΠΛΙΟ: "Η Παλατινή Ανθολογία και τα Επιγράμματά της"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" σας προσκαλεί στην ομιλία που θα γίνει στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου "Ο ΠΑΔΑΜΗΔΗΣ".

 


H ομιλία θα γίνει τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.00' μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτριος Δαρλάσης Ιατρός με θέμα: "Η Παλατινή Ανθολογία και τα Επιγράμματά της" Σχόλια στα Ερωτικά, Συμποτικά και Επιτύμβια Επιγράμματα.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Εγεννήθην εις το Άργος από Αργείους γονείς, όπου και επεράτωσα τας στοιχειώδεις και Γυμνασιακάς μου σπουδάς. Εισήχθην εις την Στρατιωτικήν Ιατρικήν Σχολήν (Θεσσαλονίκη), αποφοιτήσας από το Αριστοτέλειον Πανεπιστήμιον Θεσσαλονίκης, λαβών το πτυχίον της Ιατρικής και το Αποφοιτήριον εκ της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής, ονομασθείς Ανθυπίατρος. '


Ελαβον τας Ιατρικάς ειδικότητας τον :
Α. Ειδικού Παθολόγού 
Β. Ειδικού Καρδιολόγού 


Ως Στρατιωτικός Ιατρός υπηρέτησα εις πλείστα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και εις μονάδας τον Ελληνικού Στρατού και διετέλεσα Διευθυντής Υγειονομικού της 7ης και 16ης Μεραρχίας (Διδυμότειχον).


Διετέλεσα σύμβουλος καρδιολόγος εις τα Κρατικά Νοσοκομεία Χίου, Αλεξανδρουπόλεως και ΝΙΜΤΣ. Απεστρατεύθην τη αιτήσει μου, ως Γενικός Αρχίατρος (Συνταγματάρχης).


Εις τον Στρατόν, πλέον της ειδικότητός μου, ησχολήθην και με Θέματα Φυματιώσεως, Μηνιγγίτιδος, Αλκοολισμού και Ναρκωτικών. Εχω διενεργήσει ομιλίες- διαλέξεις εις διαφόρους πόλεις όπου υπηρετούσα αλλά και εις το Άργος (Πνενματικόν Κέντρον ΔΑΝΑΟΣ) και εις το Ναύπλιον (σε σχολεία , στον Προοδευτικόν Σύλλογον Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" και αλλού).

 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.