Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πελοπόννησος - Iδανικός προορισμός για τουρισμό ΑΜΕΑ (photos)

Τριήμερο συνέδριο με τίτλο "Καθιστώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου ιδανικό προορισμό για τουρισμό ΑΜΕΑ και Ιατρικό Τουρισμό", πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Το συνέδριο ήταν τριήμερο και ξεκίνησε από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι, ενώ τις άλλες δύο μέρες πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την τελευταία ημέρα του συνεδρίου βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τις ομιλίες από τους φορείς της εκδήλωσης, δηλαδή από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κωνσταντίνα Νικολάκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, τον Πρόεδρο Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ Νίκο Καραλή αλλά και από τον Πρόεδρο ΕΣΑΜΕΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.