Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΝΑΥΠΛΙΟ: "Όσα δεν είπε…ο Σαρλώ!"

To θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα γραφής με τίτλο "Όσα δεν είπε…ο Σαρλώ!" στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

 

 

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:30, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα γραφής με τίτλο "Όσα δεν είπε…ο Σαρλώ!" για παιδιά ηλικίας 9-10 ετών, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.


Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προβληματιστούν για κοινωνικά θέματα όπως, οι πρόσφυγες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ο σχολικός εκφοβισμό και η φτώχεια. Μετά από παρακολούθηση ενός βίντεο με τον Σαρλώ τα παιδιά ευαισθητοποιούνται στα κοινωνικά θέματα που αναφέραμε και μιμούμενα τόσο τις κινήσεις του όσο και τη θετική στάση προς τη ζωή, μέσα από παιγνιώδεις δράσεις, ασκήσεις της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση και ασκήσεις δημιουργικής γραφής, συζητάμε για τα εν λόγω προβλήματα και προτείνουν τη δική τους λύση. Με το πρόγραμμα αυτό ενισχύεται η αξία της ομαδικότητας και της συνεργασίας.


Την ομάδα εμψυχώνουν οι φοιτήτριες: Κωνσταντίνα Κατσίκη και Δήμητρα Κούση.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δωρεάν συμμετοχή. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6974179133.

 

 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.