Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Χριστουγεννιάτικη εορτή του ΚΑΠΗ Τρίπολης (photos)

Η Χριστουγεννιάτικη εορτή του ΚΑΠΗ Τρίπολης, έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (18/12) και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των ατόμων της πολιτικής σκηνής, που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση: 

Θεόδωρος Καραλής, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης και του ΚΑΠΗ:

"Είναι μεγάλη χαρά που είσαστε απόψε μαζί μας και πλαισιώνετε τη σημερινή μας εκδήλωση. Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΑΠΗ Τρίπολης είναι η πρώτη εκδήλωση που ξεκινάμε στο ΝΠΔΔ, αυτό σημαίνει πως εμείς σκεφτόμαστε πρώτα εσάς και μετά όλους τους υπόλοιπους. Ο Δήμος Τρίπολης παρ' όλες τις δύσκολες οικονομικές ημέρες που διανύουμε, ό,τι έχω ζητήσει για το ΚΑΠΗ, είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν! Εσείς στηρίζετε την ελληνική οικογένεια και τον τόπο μας. Οι εποχές είναι δύσκολες και σας χρειαζόμαστε όλους!"

Δημήτρης Παυλής, Δήμαρχος Τρίπολης:

"Αυτές οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, όπως τη σημερινή θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία για να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να παίρνουμε δύναμη από εσάς. Τα προβλήματα πλέον είναι πάρα πολλά στην καθημερινότητα και δεν αντέχουμε να βλέπουμε τόσα πολλά ζητήματα να "τρέχουν" από νέους ανθρώπους. Η τρίτη ηλικία διαχρονικά στηρίζει όλα τα προβλήματα."

Βαγγέλης Γιαννακούρας, Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας:

"Πάντα όταν είμαι κοντά στην τρίτη ηλικία νιώθω ιδιαίτερη χαρά και αισθάνομαι μια ιδιαίτερη ζεστασιά, είτε είμαι εδώ, είτε είμαι στο γηροκομείο. Επειδή είμαι κοντά με εσάς, σε εσάς που οφείλουμε πάρα πολλά. Είστε η γενιά που αγωνίστηκε, προσπάθησε, μόχθησε και έφτιαξε μια Ελλάδα που με τα χίλια κουσούρια με τα χίλια ελαττώματα, απολαμβάνουμε εμείς οι νεότεροι. Εσείς βρήκατε μία Ελλάδα γονατισμένη, ματωμένη, ταλαιπωρημένη κι όμως σταθήκατε στα πόδια σας. Είστε ο εξαιρετικός κρίκος του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος."

Γιώργος Ρουμελιώτης, σύμβουλος Περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας:

"Να ευχηθώ σε όλους χαρά υγεία κάθε καλό και να συνεχίσετε έτσι με αισιοδοξία. Αυτές οι εκδηλώσεις μα φέρνουν πιο κοντά και ειδικά αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων που το έχουμε ανάγκη και χρειαζόμαστε τη θαλπωρή των εορτών. Οφείλουμε όλοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες."

Γιάννης Σμυριώτης, πρώην Δήμαρχος Τρίπολης:

"Δυστυχώς σε εμένα και στους συνεργάτες μου, έλαχε ο κλήρος να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια της κρίσης που ξεκίνησε το 2011 και δυστυχώς συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για πολλά χρόνια. Βέβαια μέλημα μας ήταν αυτή τη δομή του ΚΑΠΗ να την ενισχύσουμε, έχουμε φτάσει σε σημείο προστασία να χρειάζονται οι νεότερες γενιές που αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρα πράγματα και η δική σας η εμπειρία μπορεί να διδάξει, πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κλίμα. Κανένας δε φανταζόταν πως εδώ δίπλα θα χρειαζόταν να ανοίξει κοινωνικό οδοντιατρείο, παντοπωλείο και πολλές άλλες δομές που προσπαθούν να στηρίξουν ανθρώπους αυτή τη δύσκολη περίοδο."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.